Kahve Kitap

Mahmut Çelikcan vatandaşlarla birlikte iftar açtı

GÜNCEL 23.06.2015 - 18:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 09:55
 

Mahmut Çelikcan vatandaşlarla birlikte iftar açtı

BAŞKAN ÇELİKCAN İFTARINI VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇTI
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede 6 yıldan bu yana sokak iftarlarını devam ettirdiklerini söyledi.Yavuzlar Mahalesi TOKİ Konutları yanında gerçekleşen iftar yemeğine Başkan Çelikcan'ın yanı sıra AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Yüreğir Belediyesi meclis üyeleri, Akıncılar, Yavuzlar ve Sinanpaşa mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldılar.  Yüreğir'de 6 yıldan bu yana sokak iftarlarını devam ettirdiklerini belirten Çelikcan, “İmkanlarımız ölçüsünde her yıl Ramazan İftarlarında vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Bu vesileyle eski komşuluk ilişkilerini yaşatmak ve geliştirmek açısından önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz. Buralarda bütün vatandaşlarımızla birlikte Ramazan ayının feyzini bereketini vatandaşlarımız hep beraber yaşıyoruz” dedi.
BAŞKAN ÇELİKCAN İFTARINI VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇTI

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede 6 yıldan bu yana sokak iftarlarını devam ettirdiklerini söyledi.
Yavuzlar Mahalesi TOKİ Konutları yanında gerçekleşen iftar yemeğine Başkan Çelikcan'ın yanı sıra AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Yüreğir Belediyesi meclis üyeleri, Akıncılar, Yavuzlar ve Sinanpaşa mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldılar.
 

Yüreğir'de 6 yıldan bu yana sokak iftarlarını devam ettirdiklerini belirten Çelikcan, “İmkanlarımız ölçüsünde her yıl Ramazan İftarlarında vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Bu vesileyle eski komşuluk ilişkilerini yaşatmak ve geliştirmek açısından önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz. Buralarda bütün vatandaşlarımızla birlikte Ramazan ayının feyzini bereketini vatandaşlarımız hep beraber yaşıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat