Kahve Kitap

Adana'da 4,9 büyüklüğünde deprem

DÜNYA 24.05.2026 - 01:30, Güncelleme: 06.06.2026 - 00:34
 

Adana'da 4,9 büyüklüğünde deprem

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Saimbeyli ilçesinde saat 04.26'da 4,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildiğini açıkladı. Depremin 8,6 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Birçok ilde hissedilen depremin ardından herhangi olumsuz bir durum yaşanmadığı belirtildi.
Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Saimbeyli ilçesinde saat 04.26'da 4,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildiğini açıkladı.

Depremin 8,6 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Birçok ilde hissedilen depremin ardından herhangi olumsuz bir durum yaşanmadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat