sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat ankara güneş enerjisi juul iqos iluma
Kahve Kitap

Çukurova Belediyesi'nden flaş açıklama

GÜNCEL 25.07.2014 - 21:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 09:55
 

Çukurova Belediyesi'nden flaş açıklama

Çukurova Belediyesi bugün yaşanan silahlı saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Belediye tarafından yapılan açıklama şöyle;

"Bugün sabah saatlerinde Çukurova Belediyesi Cenaze İşleri Birimi’nde görevli bir personel ile dışarıdan bir arkadaşı, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmış, bu tartışma kavgaya dönüşmüş, bu sırada taraflardan biri diğerini silahla ayağından hafif biçimde yaralamıştır.Bu olayın belediyemizle, belediyemizin işleriyle ve belediyecilik hizmetleriyle ilgisi bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Çukurova Belediyesi bugün yaşanan silahlı saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Belediye tarafından yapılan açıklama şöyle;

"Bugün sabah saatlerinde Çukurova Belediyesi Cenaze İşleri Birimi’nde görevli bir personel ile dışarıdan bir arkadaşı, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmış, bu tartışma kavgaya dönüşmüş, bu sırada taraflardan biri diğerini silahla ayağından hafif biçimde yaralamıştır.
Bu olayın belediyemizle, belediyemizin işleriyle ve belediyecilik hizmetleriyle ilgisi bulunmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanagundemi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.