ÖYLE BİR VİRÜS Kİ SADECE NAMAZDA BULAŞIYOR (!)

ADANA GÜNDEMİ I HABER MERKEZİ -

Yaklaşık altı aydır tüm dünyayı etkileyen covid-19 virüsü ile mücadelede alınan tedbirlerde çifte standartların yaşanması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

 

MASKE - MESAFE - HİJYEN Her Yede Geçerli Değil

 

Salgın ile mücadele kapsamında camilerde özel bir denetim göze çarparken aynı hassasiyetin AVM'lerde sokakta ve özelikle de toplu ulaşım araçlarında sosyal mesafe kuralarının hiçe sayılması vatandaşların dikkatlerinden kaçmadı.

 

Sitemize ulaşan bir vatandaş, bir dolmuş şoförü ile yaşadığı tartışmayı örnek vererek uygulamada çifte standart olduğunu dile getirdi. H.K isimli vatandaş seyhan ilçesinde bir mahalleden dolmuşa bindiğini kendisinde maske olmadığı için dolmuş şöförü tarafından uyarıldığını, dolmış şöförünün kendisine maske sattığını ama aynı şoförün dolmuşu tıka basa doldurduğunu ve böylece sosyal mesafe kuralını hiçe saydığını, kendisinin şoföre tepki göstermesi üzerine dolmuştan indirildiğini iddia etti.

 

Sitemize hergün onlarca şikayet gönderen vatandaşlar yetkilerden, alınan tedbirler konusunda her yerde aynı hassasiyetin gösterilmesini ve ayrıca Maske ve Sosyal mesafe kuralının sadece camilere özel olmamasını talep ediyor